Trouwkaart

15 april 2019

Wat was dit een leuke opdracht. Samen met Nanda een trouwkaart voor hun bijzondere dag kunnen vormgeven. Extra speciaal door de ‘pocketfold’ waar de kaart in gepresenteerd wordt. En wat een leuke reacties van hun gasten!

“Wat een mooie uitnodiging heb ik ontvangen, zeg! Kaart is mooi en smaakvol, alles verzorgd en in stijl.”

“Wat een mooie kaart!!!”

“Wauw wat een super leuke en mooie kaart! Echt precies wat bij jullie past!”

 

 

 

De MA-kaartjes.nl kerstcollectie voor 2018

21 september 2018

Terwijl we nog nagenieten van de mooie zomer en de laatste zonnige dagen, zijn wij bij MA-kaartjes.nl al druk bezig met de decembermaand! De eerste kaarten van de kerstcollectie van 2018 staan al online en er zullen nog vele volgen.

De trends van dit jaar zie je terug in de strakke lijnen en moderne motieven. Veelal in black-and-white met hier een daar een kleuraccent. De kaarten worden verkocht in setjes van 5 en zijn makkelijk te combineren.

En uiteraard geldt ook voor de kerstcollectie: wil je graag een ontwerp op maat, een aangepaste versie van een bestaande kaart of persoonlijke teksten? Geen probleem, ik hoor graag van je. Dan zorgen we samen voor mooie kerstgroet!

 

 

MA-kaartjes.nl doneert speciaal voor veiling Earlybirds

20 september 2018

Deze week mochten wij een donatie doen voor de veiling van Stichting Earlybirds. Bekijk de Facebookpagina maar eens. En mocht je het nog niet weten, uiteraard doneren wij ook als je direct via de website kaartjes koopt!

 

 

Waarom steunen wij Stichting Earlybirds?

5 september 2018

Ik denk dat de meesten van jullie inmiddels wel weten welk werk Stichting Earlybirds doet. Ze zorgen er voor dat de eerste momenten met je pasgeboren kindje worden vastgelegd. Iets wat belangrijk is, zeker als het soms ook een moeilijke periode is. Bij te vroeg geboren kinderen kunnen deze eerste weken (of maanden) erg hectisch zijn en is het soms lastig om ook te genieten van het mooie wonder. Deze stichting zorgt dat ook ouders in een dergelijke situaties de mogelijkheid krijgen om mooie herinneringen te maken en deze vast te laten leggen door een professionele fotograaf.  

Ook wij mochten dankbaar gebruik maken van het werk van deze stichting. Onze kleine meid (9 weken te vroeg geboren) had een iets andere start dan je graag zou zien. Maar toch sloeg zij zich er wonderbaarlijk goed doorheen. Toch zullen we de weken in en rond het ziekenhuis nooit vergeten. Het voelde toch wat ongewoon om daar foto’s van te maken, maar wat zijn we nu blij dat we hier een mooi album hebben liggen van die tijd. Vol met mooie en professionele foto’s die ons vooral ook herinneren aan de mooie momenten in die eerste weken.  

Wil jij mij helpen om nog veel meer ouders deze mooie mogelijkheid te geven?

 

 

Loterij Stichting Earlybirds!

1 september 2018

De filosofie van Stichting Earlybirds is dat ze iedere ouder een mooie herinnering willen geven aan de beginperiode van het leven van hun kindje, ook als dat in het ziekenhuis is. De ouders krijgen een reportage en alle foto’s kosteloos van de stichting. 

Daarom hebben zij dan ook voor het 5e jaar op rij een loterij georganiseerd, zodat ze dit mogelijk kunnen maken. Ook wij mochten als vaste donateur van deze stichting prijzen leveren. Je steunt dus met de aankoop van een lot voor €1 niet alleen deze stichting, maar je maakt ook kans op een MA-kaartjes cadeaubon van €15 of een van de vele andere prijzen! 

Uiteraard raden wij deze loterij van harte bij iedereen aan, net als alle andere ouders die zo’n mooie reportage van deze stichting mochten ontvangen!

 

 

Super leuke bestelling!

18 augustus 2018

Ik heb een super leuke opdracht mogen doen! Op speciaal verzoek heb ik 36 verschillende kaartjes gemaakt als afscheidscadeau voor collega’s. Er is gekozen voor een strakke zwart-wit serie, maar toch is elke kaartje anders. Dat is natuurlijk het leuke van handgeschreven! Bij elk kaartje heb ik het bekende klosje geleverd, hierdoor konden de kaartjes als een mooi presentje worden ingepakt. Hieronder twee foto’s van het resultaat!

Wil jij ook graag kaartjes op bestelling laten maken? Kijk dan eens hier of neem contact met me op!

  

 

 

Lunterse Zomermarkt

8 augustus 2018

Het is zover! Vandaag stond ik met een stand van MA-kaartjes voor het eerst echt op de markt. In Lunteren waren we aanwezig op de Zomermarkt met een stand vol kaarten, midden tussen de poffertjes, kleding en rookworsten. Het was gezellig druk en het weer zat goed mee. Het was een leuke belevenis en hopelijk voor herhaling vatbaar. Misschien volgende keer wel in Veenendaal!